top of page

CASE: Vækst med indholdGiv din podcast liv 🧡


Én udfordring, som mange podcasts sidder med, er at skabe visuelt indhold, der indkapsler deres auditive univers.


Vores løsning for podcasten Her Går Det Godt, var en række animationsvideoer, som havde til formål at bringe de sjove, skæve og spøjse samtaler de to værter har sammen til live.

Vi fokuserede på at udvælge de rette klip og fremvise dem i et uformelt og satirisk format, med henblik på at videoerne skulle læne sig, så meget som muligt, op ad deres nuværende underholdningsunivers. Formålet med casen var at sprede podcasten ud over dets ellers begrænsede auditive univers og give det DNA på social:


Dernæst lød næste målsætning på at vækste platformene hvor indholdet levede: 10.000+ nye følgere på 3 måneder 📈🦅


Vi indgik derfor et samarbejde, indledt med en finpudsning af strategien, samt et særligt fokus på indholdet til Instagram.

Det resulterede i over 100 stykker indhold og mere end 10.000 følgere på "Her Går Det Godts" Instagram-kanal i målsætnings perioden. Derudover, blev der skabt nye formater til bl.a. YouTube, som et led i en exit-strategi, med fokus på at give Her Går Det Godt redskaberne til at videreføre succesen efter samarbejds perioden.


Anbefaling


I forbindelse med udviklingen af brandet ‘Her Går Det Godt’ hyrede vi Wildfire Creative, som social- og brandekspert, samt sparringspartner i den indledende proces med at finde formlen for brandets videre rejse.

Vi har været utrolig glade og trygge ved de kompetente kræfter Wildfire Creative besidder, samt den store viden om, hvad der rør på sig i de mange digitale landskaber.

Der er omhyggelig, men effektiv, eksekvering fra idé til form og udgivelse - noget der gør at vi vender tilbage gang på gang, når vi skal have den mest professionelle støtte til at udvikle nye tiltag.

De får den varmeste anbefaling herfra.

Anna Frank Falktoft, CEO, Monte Carlo Enterprises


Vil du også mærke, hvordan podcast du kan løfte din digitale tilstedeværelse?SE VIDEOERNE HER 👇🏻
bottom of page